Furgonetes

S'estan mostrant 3 resultats

4

4

30 L

Nevera

Cuina

Calefacció

Lloga la nostra furgoneta Indian. Aquesta Volkswagen California Ocean T6.1 de Juliol del 2022 està equipada de sèrie amb tot el necessari per escapar-te en qualsevol època de l’any. Disposa de cuina, nevera, dutxa exterior (no climatitzada) i calefacció estacionaria. Hi poden viatjar fins a 4 persones i pernoctar-hi fins a 4 persones adultes gràcies al seu sostre abatible.

4

4

30 L

Nevera

Cuina

Calefacció

Lloga la nostra furgoneta Pacific. Aquesta Volkswagen California Ocean T6.1 de Desembre del 2020 està equipada de sèrie amb tot el necessari per escapar-te en qualsevol època de l’any. Disposa de cuina, nevera, dutxa exterior (no climatitzada) i calefacció estacionaria. Hi poden viatjar fins a 4 persones i pernoctar-hi fins a 4 persones adultes gràcies al seu sostre abatible.

4

4

30 L

Nevera

Cuina

Calefacció

Lloga la nostra furgoneta Atlantic. Aquesta Volkswagen California Ocean T6.1 de Maig del 2022 està equipada de sèrie amb tot el necessari per escapar-te en qualsevol època de l’any. Disposa de cuina, nevera, dutxa exterior (no climatitzada) i calefacció estacionaria. Hi poden viatjar fins a 4 persones i pernoctar-hi fins a 4 persones adultes gràcies al seu sostre abatible.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Xavier – 648630512

Xavier – 648630512

Título

online