Sense límit de quilometratge.

25 anys amb mínim de dos anys d’experiència de carnet de conduir.

 • La recollida és a partir de les 15h del primer dia de lloguer i l’entrega fins a les 13h de l’últim dia de reserva. Per això, només pagues la meitat del dia de recollida i entrega. Som flexibles amb els horaris, no dubtis en contactar amb nosaltres per acordar horaris concrets.
 • Per a recollides i entregues en punts concrets contacta amb nosaltres i mirem com ho podem gestionar de la manera més àgil possible.

La duració mínima de lloguer és de 2 nits en temporada baixa/mitja i de 3 nits en temporada alta.

Malauradament no podem evitar cobrar una fiança ja que si no ho fem i succeeix algun incident, l’assegurança no ens cobriria els desperfectes. Oferim dues possibilitats:

 1. Dipositar el total de la fiança, que actualment és de 700€, en efectiu o targeta, en el moment de recollida del vehicle, o per mitjà de transferència bancària 1 o 2 dies abans de la recollida. La fiança es retornarà un cop verificat l’estat de la furgoneta i en la major brevetat possible. En cas de transferència bancària, alguns bancs triguen de 1 a 2 dies en formalitzar la devolució.
 2. Pagar una assegurança addicional de 40€/nit per no haver de fer front a la fiança. Aquests diners no són retornables.

En el moment de la reserva, l’arrendatari formalitzarà el 50% del pagament del valor de la reserva. El 50% restant es pot formalitzar per pagament en targeta o en efectiu en el moment de la recollida de la furgoneta, o per transferència bancària 1 o 2 dies abans de la recollida.

Targeta de crèdit / Transferència bancària / Efectiu.

El vehicle s’entrega net i en perfectes condicions. Així es com ens agradaria rebre’l. En cas de no ser així, es cobrarà un suplement de neteja de 100€ a descomptar de la fiança.​

El vehicle s’entrega amb el dipòsit ple. Així és com ens agradaria rebre’l. En cas de no ser així es realitzarà un càrrec de 1,5€/litre a descomptar de la fiança.​

 • Dret especial de cancel·lació davant l’estat d’alarma per al COVID 19: Tots els lloguers poden ser aplaçats o cancel·lats sense càrrec fins a 48h abans del primer dia de reserva.
 • En condicions de no excepcionalitat:
  • L’arrendatari pot anular la reserva fins a 30 dies abans del primer dia de lloguer sense cost.
  • En cas d’anul·lar la reserva entre 29 i 15 dies abans del primer dia de lloguer, s’haurà d’abonar el 50% del preu total del lloguer.
  • En cas d’anul·lar la reserva entre 14 i 0 dies abans del primer dia de lloguer, s’haurà d’abonar el 100% del preu total del lloguer.
 • Servei addicional de cancel·lació de reserva:
  • Disposem d’un servei addicional per cancel·lació de reserva. Pagant un 3% del valor de la reserva per a reserves de fins a 1000€ o un 5% del valor de la reserva per a reserves d’entre 1000 i 2000€ i omplint el formulari corresponent, garanteixes que davant de qualsevol imprevist puguis cancel·lar la teva reserva fins el mateix dia de recollida sense haver de fer front a les despeses de cancel·lació. Llegir detingudament les condicions d’aquest servei.​
 • Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Dinamarca, Espanya, Estònia, França, Finlàndia, Gran Bretanya, Grècia, Hongria, Croàcia, Itàlia, Irlanda, Islàndia, Luxemburgo, Lituània, Letònia, Malta, Noruega, Països Baixos, Portugal, Polònia, República Checa, Romania, Suècia, República Eslovaca, Eslovènia, Suiza, Albània, Andorra, Bòsnia i Hercegovina, Bielorússia, Moldàvia, Macedònia, Montenegro i Sèrbia.
 • Queden exclosos els viatges a Turquia, Rússia, Marroc, Tunísia i tots els països que no pertanyen a la UE dins de l’Europa geogràfica.

A dia d’avui no es permet viatjar amb mascotes a la nostra furgoneta. Donat que moltes famílies amb nens opten per llogar aquest tipus de vehicle necessitem poder garantir una higienització total del vehicle lliure d’al·lèrgens. De totes maneres, intentarem, en la mesura del possible, oferir algun vehicle amb aquesta possibilitat tant aviat puguem ja que entenem que sou molts els amants dels animals i d’aquest estil de vida que no aneu enlloc sense la vostra mascota.

Els nostres vehicles disposen d’enganxall (o bola) de remolc. El límit de càrrega és de 2.500kg remolc inclòs.