No! Viatja el temps que vulguis sense importar el nombre de dies de lloguer.
 

L’edat mínima per llogar una furgoneta és de 25 anys amb 2 anys experiència de carnet de conduir. Hi ha la possibilitat de llogar-la sent menor de 25 anys però complint amb dos requisits indispensables. El primer és tenir mínim 2 anys d’experiència de carnet de conduir i el segon és fer front a un pagament addicional corresponent al 50% de la valor de l’assegurança actual de la furgoneta.

El vehicle s’entrega en perfectes condicions. Així és com ens agradaria rebre’l. Si llogues un bany portàtil, has de buidar el dipòsit d’aigües brutes en un lloc autoritzat. En cas de no ser així, es cobrarà un suplement de 100 € per neteja a descomptar de la fiança.

Pots realitzar la teva reserva i comprovar així la disponibilitat a través del motor de reserves que apareix a l’INICI de la web o a les diferents seccions on apareix el formulari. Si tens qualsevol problema o consulta, no dubtis en contactar amb nosaltres via telèfon, e-mail o per mitjà del formulari web que trobaràs al CONTACTE.

Acceptem diferents formes de pagament. Per ara, hi ha la possibilitat de fer pagaments amb targeta, transferència bancària o efectiu.

En el moment de formalitzar la reserva s’abonarà el 50% del total dels dies de lloguer. El 50% restant s’abonarà en el moment de lliurar la furgoneta. Cal tenir en compte que si aquest pagament es realitza mitjançant transferència bancària, aquesta s’ha de realitzar amb la suficient antelació per rebre-la com a més tard el dia de l’entrega.

Som flexibles amb la recollida i lliurament de la furgoneta. Per defecte, la recollida és a partir de les 15h del primer dia de lloguer i el lliurament fins a les 13h de l’últim dia de reserva. De totes maneres, no dubtis en contactar amb nosaltres per flexibilitzar l’horari.

Sí! A la banqueta posterior hi ha possibilitat d’instal·lar dues cadiretes infantils ja que disposa de sistema ISOFIX i Top Tether. De fet, t’oferim la possibilitat de llogar cadiretes infantils perquè t’oblidis d’aquest tema.

El model Volkswagen California Ocean actual permet 4 places per a viatjar. Per això, les places de dormir són 4.

Si tens algun problema, ja sigui una avaria, un sinistre o algun mal funcionament, si us plau tingues en compte el següent:

  • En cas de sinistre, fes fotografies dels danys i omple el full d’accident que es troba a la guantera davantera. Truca’ns directament perquè puguem ajudar-te i contactar amb l’assegurança per si fos necessari assistència en grua. Envia’ns tota la informació al correu info@oceanvans.com
  • En cas d’avaria o mal funcionament, si us plau fes fotografies o vídeos i envia’ns-els a info@oceanvans.com. No dubtis a trucar-nos per a qualsevol dubte que tinguis.

Sí! Perquè puguis gaudir del tots els teus dies de vacances, en funció de la temporada, oferim diferents promocions i descomptes.