Sobre Oceans Vans ®

Ocean Vans neix del somni d’emprendre un negoci d’allò que més ens agrada fer: viure moments i descobrir indrets insòlits amb els que més estimes. Som dos germans d’una família de tres i tenim moltes ganes d’oferir-te la possibilitat que visquis noves experiències a mans d’una de les nostres furgonetes.

Sobre nosaltres

Apassionats per la natura, l’esport i per conèixer món. Des de ben petits ja somiàvem en tenir una VW igual que la que tenia el nostre avi. Amb el temps cadascú ha pogut adquirir la seva pròpia VW. Ens presentem amb moltes ganes de compartir aquesta sensació de llibertat i de gaudir de la natura d’una forma autosuficient, respectuosa i versàtil.

Clàudia Surís

Apassionada dels esports a l’aire lliure i conèixer món.
Viatjar ha estat sempre la meva gran afició i, sobretot, fer-ho sense límits de mobilitat i podent accedir al cor de cadascun dels llocs on he estat. Sense límits de temps per decidir, en qualsevol moment, un canvi de direcció. Amb plena llibertat i autosuficiència per gaudir del poc temps lliure que tenim avui dia.

Víctor Surís

Un dels viatges que més m’ha marcat ha estat quan, al 2014, amb la meva parella, vam llogar una Volkswagen California Ocean de l’any 92.
Vam estar una setmana viatjant per França fins arribar a Suïssa; més de 2200 kms. on vam poder experimentar la realitat de viure en una furgoneta passant per llocs molt diversos.
En aquell viatge vam tenir clar que havíem de tenir-ne una per seguir descobrint nous destins.
Finalment, va ser el nostre tercer fill qui ens va donar l’empenta definitiva. Necessitàvem espai per a tots 5 i no volíem perdre la possibilitat de seguir viatjant.